Thursday, June 17, 2010

KISAH AKU LAGI??

Hari ni aku baru ada masa free nak jengah ke blog...
Selalu on9 asyik buat benda lain ja...
Yalah...kalau aku tak study kuat2, aku tak bolehlah fly bulan sepuluh ni...
Huh...penat betul study life utk persediaan ke kanada ni...
Kalau tak tahan mau ada orang terjun bangunan...
Malam nak tengok bola pulak sekarang...
Ish2...penat aku seludup tv dari rumah angah semalam...
Jangan ada penggawa naik sudah...
Fewhh...
First tyme buat kerja jahat...
Yalah, dlu tyme aku kat sekolah...
Pengetua bagi ja kami tengok bola...
Tyme aku menengah rendah pun sama...
Masuk U, bilik tv tu asyik penuh ja...
Terpaksalah aku seludup tv...
Ish... tv barang larangan tau kat asrama...
Sebab setiap blok ada tv...
Malam ni aku ada group work pulak...
Janganlah bebudak perempuan tu buat hal lagi...
Kami yang laki ni nak balik tengok bola la che kak oi!!
hahahahhaha...
cakap fasal bola...
Setahu aku perempuan tak suka tengok bola?
Yaka?
Majoritilah...
Tambah2 lagi ummi aku...
Dya kata macam orang bodo ja tengok 22 orang kejaq satu bola...
Dah dapat, sepak pi ke lain...
Hahahahhaha...
Women are hard to be understood by me... '=,=...
Sorry...
Nasib baik orang tu tak kesah...
Thanks...
Kekekekekkeke...
Dah... satgi bising pulak mak cik2 group aku tu...
Lambat seminit pun nak berkira...
Hehehehe....sorry...terkutuk pulak...
Wasssalam...

1 comments:

Miss Nurul said...

well.. yea,.. mmg xske bola pun.. mebi sbb... xnampak apa signifikannya bermain bola kut.. erm.. tp masih kagum dgn unity yg dibawa oleh sukan ini.. satu dunia leh bersatu xkira bangsa agama sbb nak sokong team fevereet.. =)